Bel 0499/318 997 of mail info@groen-atelier.be

Omdat beelden meer zeggen dan woorden…

…hebben we voor jullie een van onze projecten in beeld gebracht. Van ontwerp op papier tot zwemparadijs! We zijn er trots op!

 

Een zwemvijver…

Heerlijk zwemmen in water zonder chloor, met een minimum aan onderhoud in de eigen vertrouwde natuurlijke omgeving. Wie het eenmaal geprobeerd heeft twijfelt er niet meer aan. Zwemmen in een vijver geeft een helemaal ander gevoel dan zwemmen in een zwembad. Eerst en vooral is er de nabijheid van de natuur. Je zwemt langs een kleurrijke border, onder de laaghangende takken van een mooie boom, langs een borrelende fontein of kletterende waterval. Je hebt meer zin om je te ontspannen in je eigen paradijs.

En nu…

Je speelt met het idee om een zwemvijver aan te leggen. Super! We helpen je dan ook graag op weg om samen met ons de zwemvijver van je dromen te realiseren. Moet een zwemvijver strak zijn, sierlijk of is een combinatie van deze 2 ook mogelijk? Hoe gebeurt de filtering? ¬†Kan een zwemvijver enkel in een kleine tuin? Kan en mag een vijver verwarmd worden? …. ¬†Op al deze vragen proberen we je graag een antwoord te bieden.

Omdat we ons specialiseren in de aanleg van zwemvijvers houden we onze kennis hierover up tot date door het volgen van studieavonden, bijscholingen, vakliteratuur, ervaringen opdoen en delen bij onze verschillende klanten,….

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Groen atelier, beleef een uniek stukje groen dichtbij huis!