Bel 0499/318 997 of mail info@groen-atelier.be
tuinplus-header

Hoe is het tuin plus project ontstaan?

Regelmatig kreeg ik de vraag om te komen helpen met de aanleg van de tuin omdat de¬†eigenaars¬†zelf niet goed wisten hoe er aan te beginnen. Daarom bieden we ons tuinplus programma speciaal aan voor mensen die bepaalde idee√ęn hebben voor hun tuin of¬†misschien net niet, maar staan te popelen om er¬†zelf aan te beginnen. Mensen die graag letterlijk een steentje bijdragen aan hun tuin.

Hoe ziet dit programma er uit?

 

Na het eerste contact kom ik bij jullie langs, bekijk ik de situatie en bespreek ik samen met u de idee√ęn, wensen en voorkeuren en zet dit om in een ontwerp. Naast dit alles bespreek ik ook wat jullie eventueel zelf willen doen in de aanleg van uw tuin.¬†Na dit alles kunt u starten met de werkzaamheden!

De voordelen op een rijtje:

  • U krijgt uw idee√ęn op plan.
  • Praktische en technische ondersteuning door Groen atelier. Voor bepaalde zaken die u liever niet zelf wenst te doen, komen wij bij u langs om deze terealiseren. Bijvoorbeeld enkel de aanleg van de zwemvijver, of enkel de aanleg van de oprit, de vijver en het planten van de bomen. Dit alles is op voorhand bespreekbaar.
  • Tijdens de uitvoering kan u met vragen steeds bij ons terecht.
  • Alle materialen, planten, meststoffen,‚Ķ worden bij u thuis geleverd in de juiste aantallen en op de afgesproken datum. Hierdoor moet u zelf niet voortdurend over en weer rijden naar het tuincentrum of de houthandel.
  • Op het einde van het project kom ik bij u langs om te controleren of alles correct uitgevoerd is en kan er desgewenst nog wat bijgestuurd worden.
  • U krijgt garantie op het plantgoed gedurende het eerste groeiseizoen, iets wat u niet hebt als u zelf de planten bij een tuincentrum gaat kopen.

En als de tuin nu eenmaal af is … kan u terecht trots in uw hangmat gaan liggen!¬†Overtuigd?!

Indien u overtuigd bent over dit programma, of wanneer u nog vragen hebt, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Comments are closed.

Groen atelier, beleef een uniek stukje groen dichtbij huis!