Bel 0499/318 997 of mail info@groen-atelier.be

Groen snoeien

Blog, Nieuws

Reeds bij het opstarten van ons bedrijf trachten we in alles wat we doen milieuvriendelijkheid en ergonomie steeds in ons achterhoofd te steken. ┬áZo hebben we altijd gewerkt, en zullen we in de toekomst waar nodig ook nog blijven doen, met de milieuvriendelijke brandstof Aspen. Omdat het onze visie is om steeds milieuvriendelijker aan de slag te gaan investeren we ook al enkele jaren in snoei en tuingereedschap dat werkt op batterijen. Dit heeft vele voordelen voor het milieu, de mensen die ermee werken, de klant, uw buren,…

Zo beperken we niet alleen de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen maar ook de trillingen, gewicht en lawaai van de machines. Dit werkt zeer aangenaam voor ons en beperken we de hinder voor de klant, uw buren, studerende studenten,….

We zijn trots om te kunnen zeggen dat we onze snoeiwerkzaamheden voor 90% elektrisch kunnen uitvoeren. We gebruiken hiervoor machines die werken op oplaadbare batterijen. Hiervoor gebruiken we uiteraard groene stroom.

Jammer genoeg hebben we af en toe nog eens een gemotoriseerde machine nodig maar we proberen het gebruik hiervan tot een minimum te herleiden.

Ondertussen focussen we verder op de toekomst en zullen we blijven investeren in een modern en optimaal machinepark die het werk voor ons aangenamer maken, waarmee we de natuur sparen en u als klant 100% tevreden mee maken.

 

IMG_6606

Comments are closed.

Groen atelier, beleef een uniek stukje groen dichtbij huis!